Over ons

ZorgEnWelzijnVacatures.nl is de vacaturesite voor zorg- en welzijnvacatures in Nederland. ZorgEnWelzijnVacatures helpt mensen uit de zorg- en welzijn sector te verbinden met banen die écht bij hen passen. Of je nu actief on latent op zoek bent, wij zijn gedreven om jou altijd op het juiste moment te verbinden met de baan die perfect bij je past. ZorgEnWelzijnVacatures helpt bedrijven in de zorg -en welzijnssector om het beste talent te vinden en biedt werkzoekende de beste kans om aangenomen te worden op hun droombaan in zorg en welzijn.

Uitgebreide mogelijkheden voor werkgevers in zorg- en welzijn
ZorgEnWelzijnVacatures weet de ideale kandidaat te vinden, waar deze zich ook bevindt. ZorgEnWelzijnVacatures onderscheidt zich van andere vacaturebanken in de sector door zich niet alleen op actieve kandidaten te richten, maar door werkgevers toegang te bieden tot de grote groep latente banenzoekers. Meer dan 60% van de mensen in de zorg en welzijn staan open voor een andere baan maar zijn niet actief op zoek. ZorgEnWelzijnVacatures helpt werkgevers juist deze groep te vinden door vacatures in de zorg en welzijn zeer gericht via Google, Linkedin, Facebook, Twitter, Youtube en Instagram te positioneren bij exact de doelgroep die past bij de vacature. ZorgEnWelzijnVacatures brengt het talent dat u zoekt in contact met het werk dat bij hen past op de plek waar zij zich online bevinden.

Voordelen voor kandidaten:

  • ZorgEnWelzijnVacatures.nl is één van de 2 meest gebruikte vacaturesites voor Zorg en Welzijn in Nederland. Daardoor ben je verzekerd van een vacature-aanbod van een zeer complete groep werkgevers die hier hun vacatures publiceert.
  • Kandidaten hoeven zich uiteraard nergens te registeren om alle vacatures geheel in te zien.

Voordelen voor organisaties:

  • Elke vacature geplaatst op ZorgEnWelzijnVacatures.nl wordt ook geplaatst op Zorgbanen.nl. Voor meer informatie over Zorgbanen.nl, klik hier.
  • Elke adverteerder wordt maandelijks minimaal 1 keer getoond in één van onze Facebook en LinkedIn groepen met meer dan 8.000 leden in de eerste lijn en meer dan 200.000 leden in de tweede lijn.
  • Target jouw doelgroep met extra campagnes via Social Media. Onze social media experts helpen u uw vacatures zeer precies gericht bij actieve en vooral latente werkzoekende onder de aandacht te brengen. Wij bieden u een one-stop-shop voor uw wervingscampagnes. Klik hier voor de mogelijkheden.